Луценко радіє, що позбувся Піскуна, і роздає машини з привітаннями

Понеділок, 19 грудня 2005, 17:15

Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко заявив, що з приходом нового генерального прокурора покращилася взаємодія відомств і декілька резонансних справ вже передано до суду.

"Зокрема, справи екс-губернатора Закарпаття Івана Різака та Харківщини – Євгена Кушнарьова", - повідомляє департамент зв'язків з громадськістю МВС.

У той же час Луценко привітав керівний склад міністерства з нагоди професійного свята – Дня міліції, яке відзначається 20 грудня.

Він висловив вдячність своїм колегам-міліціонерам "за науку, критику, допомогу у професійному становленні".

Міністр наголосив, що цей рік "міліція прожила у динамічних змінах, продиктованих вимогами часу, практично виконавши стратегічні завдання, які ставив перед міністерством президент".

"Наступного року завершиться реформування МВС, у структурі якого буде силовий блок, який в Європі називається національною поліцією, та цивільний, якому з часом будуть передані повноваження прикордонників та працівників МНС", - заявив Луценко.

"Також буде створено повноцінну міграційну службу", - додав він.

"За сумлінне ставлення до виконання службових обов'язків, зміцнення законності, правопорядку та з нагоди Дня міліції Луценко вручив кращим працівникам міліції відомчі нагороди", - повідомляє ДЗГ.

За його інформацією, "серед нагороджених - працівники органів внутрішніх справ, які брали участь у розкритті резонансних справ в АР Крим, Донецькій, Запорізькій, Одеській областях".

"За результатами службової діяльності трьох правоохоронців – дільничних інспекторів міліції нагороджено автомобілями", - зауважується у повідомленні.

Наостанок Луценко зазначив: "Ми маємо цінувати той ступінь свободи у виконанні своїх службових обов'язків, який нам дала нова влада і наш президент".

"Тому, вітаючи всіх зі святом, хочу запевнити, що ми і далі будемо йти саме цим шляхом, вдосконалюючись, і ні на йоту не змінюючи напрямок", - додав міністр.

Українська правда