ПАРТІЯ РЕГІОНІВ РОЗПОЧАЛА ПЕРЕГОВОРИ ПРО СТВОРЕННЯ КОАЛІЦІЇ

Четвер, 27 квітня 2006, 13:39

Партія регіонів оголошує про початок активних переговорів щодо створення коаліції у новообраній Верховній Раді.

Про це йдеться у "Слові до преси", поширеній перед прес-конференцією лідера партії Віктора Януковича.

"На правах партії-переможця парламентських виборів ми можемо і повинні розпочати активні переговори щодо створення коаліції на основі постулатів, які забезпечили нам підтримку багатьох мільйонів виборців України", - йдеться у документі.

Партія регіонів закликає всі політичні сили приступити до переговорів "негайно", "оскільки народ України очікує від політиків не взаємних звинувачень, а спільних дій".

"Стратегія економічного розвитку України повинна формуватися на засадах так званого радикального економізму. Його сутність визначається домінуючою роллю економіки у загальному розвитку держави", - йдеться в заяві.

В повідомленні відзначається, що на засіданні політради Партії регіонів у четвер були узгоджені основні принципові позиції, з якими партія збирається вийти на переговори. Вони будуть передані усім потенційним учасникам переговорного процесу.

При цьому відзначається, що Партія регіонів не збирається поступатися ідеологічними принципами в питаннях щодо вступу України в НАТО та надання статусу державної російській мові.

Українська правда