Члену Партії регіонів підпалили джип

Вівторок, 13 червня 2006, 12:30

У суботу, 10 червня, в Ужгороді на стадіоні "Авангард" невідомі спалили джип Mitsubishi Pajero, який належить депутату Закарпатської обласної ради, члену фракції Партії регіонів Олександру Баранюку.

Як ідеться у заяві, переданій прес-службою Закарпатського обласного відділення Партії регіонів, "дивним видається той факт, що жодних свідків підпалу, не кажучи вже про охорону стадіону, яка несе відповідальність за порядок на ввіреній їй території, так і не знайшлося".

Партія регіонів відзначає, що "вже не перший випадок дестабілізувати політичну ситуацію та скомпрометувати членів Партії регіонів у Закарпатті".

"Не так давно були спроби звинуватити деяких її представників у крадіжках комп’ютерної техніки, використанні службового становища, інших неіснуючих гріхах які, як довело слідство, проведене правоохоронними органами, не мали жодних на те підстав", - говориться в заяві.

Автори заяви вимагають негайного створення слідчої комісії з розслідування вищенаведеного факту і припинення методичного переслідування представників опозиції в краї.

УНІАН