Президенту не радять йти у парламент, бо його запросили негоже

Вівторок, 25 липня 2006, 12:12

Представник "Нашої України" Микола Катеринчук вважає недоцільним прихід президента Ющенка в парламент о 16 годині у вівторок.

"Я переконаний, що президентові не слід сьогодні йти у Верховну Раду. І та манера, якою сьогодні його запросили, нагадує виклик когось на килим", - сказав Катеринчук журналістам.

Також представник "Нашої України" вважає, що президентові недоцільно спілкуватися з депутатами після заяви спікера Олександра Мороза, оскільки "це звернення має більше провокативний характер, ніж характер діалогу".

У свою чергу член Партії регіонів Тарас Чорновіл вважає, що президентові варто прийти до Верховної Ради.

"Оскільки президент говорить, що ситуація настільки серйозна, він як політик повинен прийти і висловити свою позицію", - зазначив регіонал.

Чорновіл нагадав, що саме політична криза в країні стала причиною відмови Ющенка від участі у саміті СНД, "тому логічно було б, щоб він прийшов".

За словами представника Партії регіонів, документ з офіційним запрошенням голова Верховної Ради вже передав до Секретаріату президента.

"Наскільки я знаю, на 16 годину у президента жодних важливих зустрічей не заплановано", - сказав Чорновіл, посилаючись на офіційний сайт президента.

Українська правда