Тимошенко прийде на круглий стіл, щоб поглумитись?

Понеділок, 31 липня 2006, 11:49

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко готова прийти на круглий стіл у разі його проведення, попри те, що не збирається підписувати універсал національної єдності.

"Я обов’язку прийду для того, щоб ще раз засвідчити, що неможливо об’єднати необ’єднувальні речі", - сказала Тимошенко журналістам в понеділок.

При цьому вона пояснила, що, на її думку, жоден універсал не допоможе об’єднати політичні сили з діаметрально протилежним баченням ситуації в країні.

"Підписання та обговорення універсалу, проведення круглого столу довело, що в парламент прийшли дві групи політичних сил, які мають діаметрально різне бачення, як реформувати внутрішню політику і зовнішній вектор України. І, на жаль, жоден універсал звести дві діаметрально різні політичні сили до одного знаменника не зможе", - сказала Тимошенко.

За її словами, впродовж круглого столу можуть бути знайдені "певні толерантні формулювання у цьому універсалі, але вони не нівелюють ті розбіжності, які є".

"Одна група парламентської команди – це те ж саме, що режим Леоніда Даниловича Кучма, один в один. Друга команда – це команда демократичних сил, попри те, що вона, можливо, зробила деякі помилки. І саме тому, мені здається, з’єднати всі ці політичні сили по поглядах, по світогляду, скоріше за все не зможуть", - сказала Тимошенко.

Українська правда