Роднянський боїться, що Коломойський "знеславить" "плюси"

Понеділок, 28 серпня 2006, 11:19

Співвласник "Студії "1+1" Олександр Роднянський сумнівається, що в разі зміни власника канал залишиться об'єктивним і незалежним.

"Нам (і, сподіваюсь, глядачам також) на сьогодні очевидно, що "1+1" є об'єктивним і незалежним. Чи він буде таким у разі зміни власника, я не гарантую", - сказав він у коментарі "Телекритиці".

Як відомо, 16 серпня Печерський районний суд міста Києва ухвалив рішення, за яким 70% "Студії "1+1" належать Ігорю Коломойському.

Однак Роднянський, Борис Фуксман та компанія Central European Media Enterprises збираються оскаржити це рішення в Апеляційному суді.

Зараз Роднянський вважає себе єдиним власником каналу і за жодних умов не збирається його продавати: "Не йдеться про бізнесовий спір, як це намагаються подати, і не йдеться про можливість заробити більше чи менше. Ми просто не продаємо".

"Ми не домовлялись. Це дуже просто: якщо людина хоче продати свою власність, - із будь-яких причин: чи то хоче заробити грошей, чи втомилась і хоче йти на пенсію, чи ще щось, - вона домовляється, укладає угоду й підписує її", - зазначив співвласник "плюсів".

"Я є партнером американської компанії в Україні протягом 11 років і точно знаю, як укладати угоди. Але цих угод не було. Ми намагатимемося довести це в суді", - додав він.

Українська правда