Колесников хоче посадити тих, хто посадив його

Середа, 20 вересня 2006, 10:28

Член Партії регіонів Борис Колесников вимагає від правоохоронних органів вибачень за звинувачення на його адресу у вимаганні акцій торгового центру "Білий Лебідь".

"Що стосується справедливості, то раз мене на всю країну звинувачували у здирництві, а потім ця справа була закрита, причому з ганьбою для влади, то нехай або спростовують обвинувачення, або вибачаються", - сказав Колесников в інтерв'ю "Известия в Украине".

"А всіх учасників процесу — від "потерпілих" і до їхніх високих заступників у генеральських погонах — нехай судять, а то й саджають. Це назавжди відіб'є бажання в силовиків обслуговувати політиків!", - додав він.

За словами депутата, він написав відповідну заяву в Генпрокуратуру. "Нехай вони займаються цими шахраями — "потерпілими" і тими політиками, які ними скористалися", - відзначив він.

Говорячи про переговорний процес Партії регіонів і "Нашої України" щодо створення широкої коаліції, Колесников сказав, що антикризова коаліція "відкрита для всіх".

"Однак є три політичні сили, які на певних позиціях її створювали. І нові партнери повинні не диктувати свої правила, а дотримуватися вже існуючих. Звичайно, усе обговорюється. Взагалі, навіть не можу уявити, чим закінчаться ці переговори. Легше рахунок у футболі передбачити, ніж результат цієї коаліції", - сказав він.

Колесников також відзначив, що дотепер залишається прихильником федерального устрою держави.

"Це найпрогресивніша модель в усьому світі. Візьміть Сполучені Штати, Німеччину, Швейцарію…Країни, що входять у трійку лідерів по зростанню ВВП, — це федерації", - сказав він.

Коментуючи критику з приводу скасування низки соціальних статей у проекті Держбюджету на 2007 рік, підготовленого урядом, Колесников відзначив:

"Ніхто нічого не "різав" і не скасовував. Упевнений, що уряд знайде нову форму для компенсації соціальних гарантій".

"Не виключено, що знайдуть якісь нові форми допомоги і дітям, і батькам, і незаможним. Але от чого точно не буде в цьому проекті бюджету — це популізму!", - заявив він.

Українська правда