Безсмертний хотів піти, щоб ні на кого не тиснути. Але його не пустили

Четвер, 26 жовтня 2006, 16:40

Політрада "Народного союзу Наша Україна" підтримала повноваження нинішнього голови ради партії Романа Безсмертного як головуючого на засіданні політради у четвер.

Як повідомляє прес-служба "Нашої України", на початку засідання Безсмертний закликав членів Ради партії обрати головуючого на засідання, але члени ради виступили проти його заміни.

Водночас перед політрадою "нашоукраїнець" Микола Катеринчук висловив думку, що "старе керівництво партії має піти у відставку" включно з ним самим і має "прийти нове керівництво".

"Має бути змінений статут, який би дозволив розвиватися партійній демократії і найголовніше – питання ідеології", - сказав він, відповідаючи на питання, чого він очікує від засідання ради партії.

Також Катеринчук спрогнозував, що на засіданні "буде дискусія щодо виступу президента (на з'їзді "Нашої України" у суботу) і втілення його вимог щодо реформування партії".

У свою чергу інший представник НСНУ Євген Червоненко висловив сподівання, що "Бог дасть розуму всім членам політради для виваженого рішення" і також спрогнозував обговорення виступу президента, зокрема його прохання не перетворювати партію на закрите акціонерне товариство.

"Я буду говорити про те, що всі варіанти ЛТД типу "ЗаЄдУ" та інших проектів зверху – вони приречені. Я сподіваюся, що ми знайдемо формулу проектів знизу", - сказав він.

Водночас, ще один член НСНУ Петро Порошенко на запитання про політичне майбутнє "Нашої України" зауважив: "Це вирішить з’їзд".

Українська правда