З'ЇЗД ТАКИ ВИЗНАВ НЕЗАДОВІЛЬНОЮ РОБОТУ РАДИ "НАШОЇ УКРАЇНИ"

Субота, 11 листопада 2006, 15:55

З'їзд "Нашої України" визнав незадовільною роботу ради партії.

За це рішення проголосували 678 делегатів.

Водночас за те, щоб визнати роботу ради партії та її голови задовільною, проголосувало 300 делегатів.

За те, щоб взяти роботу ради до відома – 68.

Раніше з'їзд "Нашої України" не підтримав рішення про визнання незадовільної роботи ради партії. Тоді за проголосували 634 делегати, проти - 385, утрималися - 105. Водночас для того, щоб рішення пройшло, не вистачило 3 голосів.

Після голосування черкаська організація скандувала "Ганьба!", на що головуючий на з'їзді Петро Порошенко відповів: "Ганьба Черкаській області за результати виборів" (міського голови). Він також сказав, що президія утрималася від голосування, в якому дається оцінка їх діяльності.

Учасники з'їзду також не підтримали рішення про визнання задовільною роботи голови політради і політради "Нашої України". За – 443 делегати, проти – 579, утрималося – 88.

Проте пізніше з'їзд "Нашої України" повернувся до оцінки роботи політради і лише з другого разу визнав її незадовільною.

Водночас речник "Нашої України" Тетяна Мокріді заявила, що голосуванням було визнано незадовільною робота ради партії, а не її голови Романа Безсмертного персоналізовано.

За її словами, формулювання при повторному голосуванні було таким: "Визнати незадовільною роботу ради партії". "Тоді як перше голосування передбачало визнати незадовільною роботу голови ради партії, керівництва партії та всієї ради партії", - сказала Мокріді.

"Таким чином, визнано незадовільною роботу Ради партії. А рішення щодо визнання незадовільної роботи керівництва партії не ухвалене", - сказала вона "Українській правді".

Українська правда