Мороз відстав від Вітренко і бореться з нею, щоб перестрибнути планку

Четвер, 15 лютого 2007, 11:39

Якби найближчим часом відбувалися вибори до Верховної Ради, то з упевненістю можна сказати, що до парламенту пройшли би Партія регіонів, Блок Юлії Тимошенко, Блок "Наша Україна", Компартія.

Про це свідчать результати соцопитування, проведеного центром імені Разумкова з 2 по 9 лютого 2007 .

Партію регіонів підтримують 29,1% з тих, хто взяв би участь у голосуванні. БЮТ - 22,6%, "Нашу Україну" - 8,7, КПУ - 5,8%.

Соціологи вважають, що перебувають над прохідним бар’єром, Блок Наталії Вітренко (3,6%) і Соцпартія (3,2%), але, разом з тим, існує ймовірність того, що він ними не буде подоланий.

Мають підтримку більше 2% тих, хто збираються взяти участь у виборах, і зберігають шанс подолати тривідсотковий бар’єр "Громадянський блок "ПОРА-ПРП" і "Народний блок Литвина".

"Протягом останніх місяців помітна динаміка у рівні електоральної підтримки спостерігається лише стосовно Партії регіонів − порівняно з вереснем 2006 р. серед респондентів, що мають намір взяти участь у виборах, частка тих, хто збирається проголосувати за цю партію, знизилася з 38,6% до 29,1%", - зазначають соціологи.

Опитування здійснювалося у 119 населених пунктах (73 міських і 46 сільських). Теоретична похибка вибірки (без врахування дизайн-ефекту) не перевищує 2,3% з імовірністю 0,95.

Українська правда