Богатирьова назвала Тимошенко недосвідченою і розповіла про стовпи

Понеділок, 26 березня 2007, 11:49

Лідер фракції Партії регіонів Раїса Богатирьова заявляє, що політику уряду Януковича збудовано на трьох основних стовпах: економічний прагматизм, єдиний народ і суспільна стабільність.

"Саме це і було предметом його позиції і саме ці фундаментальні опори і будуть основою програми уряду", - переконана Богатирьова, слова якої наводить прес-служба Партії регіонів.

"Ми за перший квартал 2007 року побачили, що модель розвитку країни якнайкраще зарекомендувала себе, що дозволило покращити економічні показники і реально збільшувати доходи громадян", - зауважила Богатирьова.

"Зважаючи на такі очевидні результати, які дисонують із сумнівними досягненнями попередніх двох помаранчевих команд, політична більшість та її уряд стають реальними центрами впливу в країні, а це вже зобов'язує нас до нової ідеології діяльності", - додала вона.

Водночас Богатирьова наголосила, що це "молода, ще недосвідчена, і тому безвідповідальна перед національним інтересом, українська опозиція, щодня розхитує стабільність, тисне на президента, закликаючи його на барикади і спекулює різноманітними почуттями народу".

"Це постійно загрожує нашому діалогу з українцями, відволікає нас від політичного інженерингу з управління об'єктивними і неминучими кризами а, головне, від ефективного обслуговування споживчого кошика кожного з українців", - зазначила Богатирьова.

Вона також висловила думку, що деяким політичним силам сьогодні справді потрібна самооборона.

Однак вона наголосила, що їм треба оборонятися від самих себе, щоб, "маючи такі сьогоднішні потужності та можливості, і перш за все особливий ресурс - український народ, так бездарно пропонувати цю ганебну культуру чварів та міжусобиць".