Людина Коломойського клянеться, що вони з Курочкіним не ворогували

Середа, 28 березня 2007, 15:50

Голова наглядової ради депозитарно-фондової компанії "Славутич-Капітал" Геннадій Корбан заявляє про відсутність конфлікту із загиблим російським бізнесменом Максимом Курочкіним навколо дніпропетровського ринку "Озерка".

Про це Корбан заявив в коментарі УНІАН, попросивши ЗМІ бути коректними в коментарях із цього приводу.

"Максим був складною людиною і у нас були складні відносини в певний період часу. В той же час кілька місяців тому сторони конфлікту навколо Дніпропетровського ринку "Озерка" вступили в переговори і досягли угоди про врегулювання конфлікту", - сказав він.

Корбан нагадав, що сторони неодноразово шляхом спільних заяв для преси повідомляли про те, що даний конфлікт вичерпаний і взаємних претензій один до одного вони не мають.

За його словами, сам Курочкін у своєму інтерв’ю одному з видань ще раз підкреслив відсутність конфліктної ситуації навколо "Озерки".

"Смерть людини завжди трагедія. Я прошу ЗМІ бути коректними і безпідставно не пов`язувати і не ототожнювати події навколо "Озерки" з трагічною смертю Максима Курочкіна", - сказав Корбан.

Як відомо, компанія "Славутич-капітал" близька до групи "Приват", яка, у свою чергу сперечалася за володіння ринком "Озерка" з Курочкіним.