Партія регіонів попередила Цушка про помаранчеві провокації

Четвер, 19 квітня 2007, 18:15

Депутати від Партії регіонів звернулися до міністра внутрішніх справ Василя Цушка вжити заходів, щоб запобігти провокаціям з боку опозиції.

Про це йдеться в депутатському запиті депутатів від Партії регіонів, повідомляє прес-служба партії.

Депутати просять вжити всіх необхідних, передбачених законами заходів для того, щоб запобігти "брутальним сутичкам та кровопролиттю, яке може бути спровоковано безвідповідальними авантюристами від опозиції”.

"За наявними даними, вже найближчим часом представники так званої "непримиренної опозиції" (зокрема, ватажки "Народної самооборони" Луценко та Жванія, а також їхні прихильники з організацій "Пора", "Тризуб", УНА-УНСО тощо) мають намір організувати на вулицях столиці масові заворушення, бійки та всілякі провокаційні дії по відношенню до працівників правоохоронних органів та громадян, що беруть участь у мирних акціях на вулицях Києва", - йдеться в заяві.

Водночас депутати наголошують, що "з боку прихильників Партії регіонів не було і ніколи не буде вчинятися жодних провокаційних чи протизаконних дій проти будь-кого".

"Ми уповноважені заявити від усіх наших однодумців, що вони гарантують збереження спокою та мирне, толерантне ставлення до носіїв інших поглядів", - зазначено в заяві.

""