Чоловік Станік не знає квартир, де лежать платіжки на ім'я її матері

Вівторок, 24 квітня 2007, 22:12

Чоловік судді-доповідача КС Сюзанни Станік Вадим Долганов відмовляється коментувати інформацію про приналежність його родині елітних квартир, про що заявляло СБУ.

Так Долганов прокоментував в ефірі 5 каналу сюжет, в якому журналісти побачили в поштовій скринці квартир на Нестерівському провулку 27 та 28 квитанції на сплату комунальних платежів з ім'ям його тещі Антошко О.Т.

"Я не знаю чиї це квартири. Я їх не бачив... Мені не знайомо те, що ви показали... " – сказав Долганов, побачивши цей сюжет.

На подальші намагання журналіста отримати коментар про ці квартири, або про те, де мешкає теща Долганова, він відмовлявся відповідати.

"Мені не знайомо, що ви показували. Ні квартири, ні будинки. Ви не прокурор, щоб задавати такі питання. Ви показали квартири, які я ніколи не бачив і на цьому ця тема вичерпана", - зазначив він.

При цьому він заявив про спроби тиску, коли стало відомо, що Станік стала суддею-доповідачем у справі щодо конституційності указу президента про розпуск парламенту.

"Зі мною зв’язалися дуже впливові політики країни і провели зі мною переговори, чи не можу я провести делікатні перемовини з Сюзанною Романівною про можливість того, щоб вона тримала правильну позицію. Крім того мені було запропоновано очолити Національну телекомпанію України", - зазначив він.

Долганов зазначив, що була запропонована велика сума, але не уточнив, яка саме сума і хто конкретно пропонував.