Тимошенко залишить при посаді сина Крука, який зранку відкликав підпис під коаліцією

Четвер, 29 листопада 2007, 15:05

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко пропонує залишити В’ячеслава Крука лідером Одеської міської організації партії "ВО "Батьківщина".

Про це вона сказала журналістам, коментуючи заяву Крука про його відставку з посади голови Одеської міськорганізації партії.

"В’ячеслав Крук, - сказала Юлія Тимошенко, - проводив ефективну і якісну роботу на посаді голови міської організації. Багато в чому саме завдяки йому і блок і партія завдячують успіху в цьому далеко не найпростішому для нас регіоні", - зазначила вона.

"Я знаю, що В’ячеслав Крук мав свою точку зору на цілий ряд питань щодо розвитку партійної міської організації та пріоритетів діяльності депутатів міської ради від БЮТу. Але наша політична сила тим і сильна, що у нас надзвичайно розвинута внутрішньопартійна демократія, а дискусії та суперечки не забороняються, а навпаки заохочуються", - додала Тимошенко.

"Особисто я буду рекомендувати залишити В’ячеслава Крука на посаді голови Одеської міської організації партії "ВО "Батьківщина" і всіляко підтримаю його в роботі - зазначила Тимошенко.

Крук заявив про складення своїх повноважень у середу.

Водночас зранку його батько Юрій Крук відкликав підпис під коаліційною угодою, а потім знову до неї приєднався.