Депутатам залишилося "роздерибанити" ще три комітети

Середа, 19 грудня 2007, 13:57

На даний момент залишається невирішеною ситуація щодо розподілу трьох комітетів Верховної Ради.

Про це в коментарі "Українській правді" повідомив лідер блоку свого імені Володимир Литвин.

За його словами, на погоджувальній раді він пропонував зробити перерву для "реєстрації нового призову депутатів", попередньо визначившись щодо керівників парламентських комітетів.

"Але ця пропозиція не знайшла підтримки, оскільки немає ще порозуміння щонайменше щодо трьох комітетів", - сказав Литвин.

За його словами, проблемними комітетами залишаються комітет з правової політики, з питань правосуддя, "і сьогодні вже в розмовах з’явився комітет з питань нацбезпеки".

Литвин також сказав, що комітет з нацбезпеки не можуть поділити між собою фракції коаліції, в той час, як "дискусія між двома першими точиться між коаліцією і Партією регіонів".

Коментуючи перебіг засідання у середу, Литвин висловив думку, що спікер Арсеній Яценюк повинен був заблокувати картки урядовців одразу після рішення про складення ними повноважень.

"Мене тривожить атмосфера недовіри, яка склалася сьогодні у Верховній Раді. Мене тривожить спроба диктувати умови, і що особливо прикро, спроба жонглювати чи то регламентом, чи то законами, чи то Конституцією", - сказав він.