Янукович не вірить у випадковість із Кушнарьовим

Четвер, 17 січня 2008, 13:32

Лідер Партії регіонів Віктор Янукович не вірить у те, що смерть народного депутата Євгена Кушнарьова, який рік тому помер від поранення на полюванні, була випадковістю.

Про це він заявив у Харкові, відповідаючи на запитання про те, чи не має він особливої точки зору і додаткової інформації стосовно загибелі Кушнарьова, повідомляє УНІАН.

"Я не слідчий і не прокурор. Мені важко зараз про це сказати, але як людині мені не віриться і сьогодні, що це була випадковість. Не хочу я вірити в те, що Кушнарьов випадково загинув", - зазначив Янукович.

"Ми сьогодні будемо запрошувати експертів, і на цьому останньому вже шляху знайомства з цією справою – от ми радилися сьогодні із сім’єю, і ми знаємо також їхню точку зору – ми будемо дуже принципово підходити до матеріалів слідства. Це наша позиція", - наголосив лідер "регіоналів".

У четвер, 17 січня, Янукович, який перебуває у Харкові, разом з однопартійцями поклав квіти до могили Кушнарьова.

Як повідомляє прес-служба Партії регіонів, понад 20 народних депутатів від Партії регіонів, керівники міської та обласної влади, представники громадськості на чолі з Януковичем пройшли церемоніальною колоною до могили Кушнарьова, де були встановлені кошики з квітами.

"Світлу пам'ять друга і соратника було вшановано хвилиною мовчання", - сказано в повідомленні.

Священнослужителі Української православної церкви відправили панахиду, повідомляє прес-служба.

Як повідомляє УНІАН, серед тих, хто поклав квіти до могили депутата, зокрема, - Віктор Бойко, Олександр Кузьмук, Нестор Шуфрич, а також голова Харківської обласної ради Василь Салигін, міський голова Харкова Михайло Добкін. Делегація з Києва прибула разом із Януковичем літаком.

Після церемонії покладання квітів Харківська міська рада відкрила меморіальну дошку пам'яті Кушнарьова на будівлі Харківської міськради. У церемонії відкриття меморіалу брав участь і син Кушнарьова Андрій, який зараз займається створенням фонду імені свого батька, повідомляють "Українські новини".

Як відомо, Кушнарьов, що був членом Партії регіонів, одержав вогнепальні поранення 16 січня 2007 року під час полювання в Харківській області, внаслідок чого 17 січня помер.