Луценко залишить начальника ДАІ біля себе

П'ятниця, 29 лютого 2008, 15:36

Сергій Коломієць, який подав рапорт про звільнення з посади начальника Держдепартаменту ДАІ МВС України, залишиться у системі органів внутрішніх справ.

Про це журналістам заявив у ході "гарячої лінії" в Кабінеті міністрів перший заступник міністра внутрішніх справ Михайло Клюєв, повідомляє УНІАН.

За його словами, рапорт про звільнення Коломійця буде підписаний найближчим часом. "Він буде працевлаштований, і посада у нього буде нормальна. Він залишиться в системі МВС" - сказав Клюєв.

Як відомо, 18 лютого президент зобов'язав начальника ДАІ, начальника спецпідрозділу ДАІ "Кобра" і його заступника Олексія Кожу написати заяви про звільнення з посад.

Про це він заявив на колегії МВС України після того, як спікер Арсеній Яценюк розповів про інцидент з Кожею, який, за словами спікера, показав йому середній палець.

19 лютого міністр внутрішніх справ Юрій Луценко тимчасово відсторонив від виконання службових обов'язків Коломійця до закінчення службового розслідування за фактом інциденту за участю Яценюка.