Тимошенко вирішила, що мало зібрала на Черновецького

П'ятниця, 14 березня 2008, 14:39

Кабінет міністрів продовжив до 31 березня роботу міжвідомчої групи, що перевіряла діяльність КМДА 18 лютого – 3 березня.

Про це йдеться у розпорядженні Кабміну від 12 березня, повідомляє Обком з посиланням на Українські новини.

За цей час група повинна з'ясувати ті питання, які їй не вдалося з'ясувати в повному обсязі через перешкоди з боку посадових осіб міськадміністрації.

Крім того, Кабмін доручив профільним міністерствам, головному контрольно-ревізійному управлінню і державному комітету земельних ресурсів проаналізувати соціально-економічні наслідки діяльності КМДА, оцінити втрати держ- і міськбюджетів, що виникли через незаконні дії посадових осіб адміністрації.

Також своїм розпорядженням Кабмін констатував, що на даний час у розвитку Києва існують серйозні проблеми через недоліки в роботі адміністрації, і що вона створила прецедент перешкоджання роботі міжвідомчої групи, відмовившись надати матеріали і документи для перевірки.

Кабмін констатував, що голова КМДА Леонід Черновецький ігнорує його доручення, що його робота незадовільна, створює загрозу авторитетові міста і веде до дискредитації адміністрації як органа влади.