СБУ умила руки від Добкіна

Середа, 19 березня 2008, 18:17

СБУ передала до суду матеріали кримінальної справи за фактом розтрати державних коштів в Харківській міській раді.

Про це повідомляє прес-служба відомства.

Вона також повідомляє , що згідно з рішенням суду від 18 березня процесуальні дії Служби безпеки в рамках розслідування кримінальної справи за фактом розтрати державних коштів в Харківській міській раді припинено.

"З метою зняття політичних спекуляцій та сприяння роботі органів харківської міської влади усі матеріали, отримані Службою у ході дослідчої перевірки та процесуальних дій, передаються до Київського суду м. Харкова. Суд розгляне справу по суті 21 березня ц.р", - йдеться в повідомленні.

"СБУ наголошує, що процесуальні дії у кримінальній справі, які були виконані, відповідають чинному законодавству та були санкціоновані прокуратурою Харківської області в порядку статті 227 Кримінально-процесуального кодексу України", - зазначає прес-служба.

Як повідомлялося раніше, до Харкова виїхав заступник Голови СБУ для того, щоб разом з представниками прокуратури сприяти народним депутатам України в ознайомленні з усіма матеріалами у справі.

Матеріали будуть ретельно вивчені та буде надана юридична оцінка діям оперативних підрозділів, про що буде прозвітовано президентові України та Верховній Раді.