Шуфрич намалював коаліції два виходи – поганий і ще гірший

Середа, 16 квітня 2008, 12:07

Депутат від Партії регіонів Нестор Шуфрич вважає, що виходом з кризової ситуації, що склалася в коаліції, можуть стати нові дострокові вибори, або переформатування коаліції.

Про це він сказав у коментарі журналістам у Верховній Раді.

"Сьогодні коаліція вже не в змозі працювати ефективно і треба шукати виходи з цієї ситуації. Виходів два – дострокові вибори, які, як я вважаю, були б для України катастрофічними, а другий вихід – це переформатування коаліції, причому, зараз я не буду уточнювати, в якому форматі", - сказав Шуфрич.

Він також додав, що якщо коаліція не хоче допустити такого розвитку подій, то вона має "поставити крапку у внутрішньому протистоянні".

"Те, що ми сьогодні спостерігаємо, це вже навіть не смішно. З одного боку, ми як опозиція могли були раді, але ми чудово розуміємо, що існує реальна загроза стабільності країни і принцип "чим гірше, тим краще для опозиції" – це не наш принцип", - зазначив Шуфрич.

Коментуючи тезу про те, що БЮТ навмисне провокує відставку свого уряду для того, щоб виграти президентські вибори, Шуфрич сказав:

"З одного боку, нібито вигідно піти зараз і знову бути ображеною, але мені здається, що сьогодні бажання бути у владі домінує в усіх представників коаліції – як у БЮТу, так і у "Нашої України", так і у цього "ЄЦу".