"Регіони" вирішили зачинитись, щоб не ставати в позу

Четвер, 17 квітня 2008, 21:34

Оргкомітет з'їзду Партії регіонів вирішив провести захід у закритому режимі з метою "більш відкритого, більш щирого" діалогу між делегатами.

Так в ефірі "5 каналу" член фракції Партії регіонів Ганна Герман пояснила те, що після кількох тижнів акредитації журналістів у четвер з'явилося повідомлення про її анулювання, оскільки з'їзд вирішили проводити у закритому режимі.

"Ми вирішили, що розмова без камер буде більш відкритою, більш щирою і буде менше зусиль людей для піару", - зазначила депутат.

"Камери завжди зобов'язують - люди завжди приймають певні пози, не можуть відкритися, не можуть бути до кінця щирими перед камерами. Не всі люди це вміють", - додала вона.

За словами Герман, "засідав оргкомітет, і ми вирішили, що нам дуже важливо проводити цей з'їзд не для піару, а для відвертої, щирої розмови наших партійців".

"Можливо, комусь камери зашкодять сказати те, що він сказав би око в око", - зауважила вона.

Депутат запевнила, що "уся інформація, відео, аудіо, тексти будуть з'являтися на сайті Партії регіонів, також буде супутник, з якого можна буде зняти відео".

"Але в залі ми дозволили собі залишитися самі. Це технічний з'їзд. Це просто звіт і перевибори. Ми хочемо розмови лише в своєму колі. Я думаю, ми маємо на це право", - зазначила Герман.

На питання про чутки, що на з'їзді може розглядатися питання про виключення з партії секретаря РНБО Раїси Богатирьової, депутат заявила:

"Боронь, Боже. На цьому з'їзді не буде жодних сенсацій. Питання про виключення Раїси Василівни не стоїть і не стояло".

"Це будуть звичайні вибори тих осіб, яких ви добре знаєте. Головою партії знову стане Віктор Федорович Янукович, я переконана, що з'їзд його обере. Заступниками голови стануть ті люди, на яких він завжди опирався", - зазначила Герман.

"Ми після виборів ще не збиралися на такий з'їзд – не відкритий, а між собою. Це має бути тепла, щира, спокійна розмова без пози і без камер. Ми маємо на це право і думаю, що журналісти не образяться, бо вони будуть мати доступ до всієї інформації", - додала депутат.

Як відомо, з'їзд Партії регіонів заплановано на суботу, 19 квітня.