Тимошенко просить Ющенка повернутися

Четвер, 11 вересня 2008, 20:23

Прем’єр Юлія Тимошенко закликає президента Віктора Ющенко відкласти емоції, боротьбу за президентські вибори та повернутися разом із своєю командою до Демократичної коаліції.

Про це йдеться у її зверненні до президента, текст якого наводить прес-служба Кабміну.

"Я звертаюся до Віктора Ющенка персонально: відкладіть в сторону всі емоції, відкладіть в сторону всю боротьбу за президентські вибори і за ці декілька днів поверніться до демократичної коаліції разом зі своєю командою без будь-яких вимог і ультиматумів", - заявила Юлія Тимошенко.

"Якщо для Вас європейський курс України, демократичні реформи, демократичні перетворення в Україні чогось варті, поверніться в коаліцію без будь-яких вимог. Я дуже сподіваюся на здоровий глузд і любов до України", - закликала вона.

За словами Тимошенко, "демократична коаліція опинилася практично перед своїм руйнуванням", у зв’язку з виходом президента Віктора Ющенка і його команди з демократичної коаліції.

Прем’єр-міністр нагадала, що якщо через декілька днів, які дані на поновлення коаліції, Ющенко не повернеться в коаліцію, то коаліція буде вважатися зруйнованою та неіснуючою.