Мельниченко лякає замахами на Ющенка і Тимошенко

Четвер, 18 вересня 2008, 14:16

Майор Держохорони Микола Мельниченко попереджає президента Віктора Ющенка і прем'єра Юлію Тимошенко про те, що на них, можливо, готується замах.

Про це він заявив на прес-конференції в четвер, повідомляє Ліга.net.

На думку Мельниченка, в Україні можлива реалізація силового сценарію.

"Один з можливих силових варіантів розвитку подій в Україні - це інсинуація замаху на Віктора Андрійовича Ющенка або Юлію Тимошенко. Такий план у "гарячих" головах зараз розробляється" - заявив Мельниченко.

Він підкреслив, що якщо відбудеться реальний замах на президента, то це "за задумом "гарячих" голів має консолідувати націю проти зовнішнього ворога або навпаки –Тимошенко.

"І тільки в такому випадку - як вважає оточення Ющенка - у нього є шанс врятувати Україну від розвалу. Я застерігаю політиків від такого кроку, тому що він буде спрямований на розвал самої України" - сказав Мельниченко.

Крім того, за його словами, можливий ще один варіант, що може бути реалізований - "використання зовнішнього ворога у вигляді тієї ж Росії".

"Днями маловідома українсько-татарська громадська організація звернулася до Російської Федерації про допомогу і захист від тиску з боку офіційного Києва. Меджліс заявляє, що ні яким чином не причетний до цього документу. Я не виключаю, що за всім цим стоять активні розробки спецслужб" - сказав Мельниченко.