Тимошенко каже, що дурощі 2004 року даються взнаки

Неділя, 24 травня 2009, 12:16

Прем`єр-міністр Юлія Тимошенко спростовує інформацію про існування заборони для членів уряду на участь у президентських заходах.

Про це глава уряду заявила на прес-конференції в Києві, коментуючи висловлювання глави секретаріату президента Віри Ульянченко про те, що прем`єр-міністр заборонила міністрам брати участь в бізнес-форумі "Влада і бізнес – партнери", запланованому на 25 травня.

"Міністри, заступники міністрів, якщо їх запрошують, відвідують абсолютно всі наради. Так буде і надалі", - сказала Тимошенко.

У свою чергу, прем`єр зазначила, що на нараду з головами сільських і селищних рад, яка відбулася напередодні, запрошувалися голови обласних і районних держадміністрацій.

"Але їм же заборонили їхати. Чому заборонили? Що тут поганого відбувалося? Чому їх потрібно ізолювати від цієї проблематики? Це ж цікаво", - вважає вона.

На думку Тимошенко, така неузгодженість в діях двох гілок влади стала результатом ухвалення Конституції в 2004 році.

"Потрібно пам`ятати, що ці дурощі, які були проголосовані в Конституції під час великих подій президентських виборів, сьогодні даються взнаки", - переконана глава уряду.

УНІАН