На зустрічі з Ющенком Тимошенко відчула підтримку і конструктив

Понеділок, 22 червня 2009, 13:42

На зустрічі у понеділок прем’єр Юлія Тимошенко і президент Віктор Ющенко обговорили питання рекапіталізації банків, фінансового стану НАК "Нафтогаз України" та підготовки України до Євро-2012.

Про це повідомляє прес-служба Кабміну.

За її даними, зустріч Тимошенко і Ющенка тривала півтори години.

"Прем’єр-міністр заявила, що розмова була конструктивною. Зокрема, обговорювалися шляхи активізації роботи уряду та НБУ з вирішення проблеми рекапіталізації банків", - сказано у повідомленні.

У прес-службі зазначають, що Тимошенко та Ющенко "детально аналізували проблему фінансового збалансування НАК "Нафтогаз України" та здійснення закупівель російського газу, який зберігається в ПГС для потреб осінньо-зимового періоду та транзиту газу до європейських споживачів".

Під час зустрічі обговорювалася ситуація із фінансуванням реконструкції та побудови важливих об’єктів культурної спадщини, у тому числі Мистецького комплексу "Арсенал".

Крім того, за даними прес-служби, Тимошенко і Ющенко "присвятили значну увагу питанню пошуку шляхів фінансування побудови об’єктів до Євро-2012 в умовах світової фінансової кризи".

"Між президентом та прем’єр-міністром складається командна робота з вирішення цих питань. Професійні поради та підтримка президента допоможуть уряду в цей складний час", - зазначила Тимошенко.