Регіоналів умисно не пускали до прем'єра?

Понеділок, 28 вересня 2009, 09:22

Депутати від Партії регіонів заявляють, що їх не пускали на п'ятничну програму "Шустер live", у якій брала участь прем'єр Юлія Тимошенко.

Як пише газета "Сегодня", лише після початку програми, на яку була запрошена Тимошенко, у студії з'явилися чотири депутати-регіонали – Микола Азаров, Ганна Герман, Ірина Акімова та Ірина Горіна.

"Мене вдень попросили готуватися до ефіру у Савіка. Коли ми приїхали, виявилося, що нас немає в списках!", - розповіла Горіна.

"Охорона прем'єра довго нас не пускала. Думаю, за їхніми планами, ми не повинні були потрапити туди взагалі", - заявила вона.

Ведучий програми Савік Шустер про причини такого епізоду прямої відповіді не дав:

"Ми поважаємо всіх посадових осіб держави і маємо право робити спецформат із президентом, прем'єром, спікером і лідером опозиції. І якщо політики вважають себе вправі втручатися в те, що ми робимо, мені здається, що це найголовніша проблема".

Але в Горіної інше бачення: "Думаю, це був маневр Савіка, щоб привабити скандалом більше аудиторії до його програми. Адже цього разу вперше вийшла конкуруюча програма Кисельова на "Інтері".