Балога відпрацьовує Закарпаття під Януковича?

Середа, 18 листопада 2009, 21:40

Екс-глава секретаріату президента Віктор Балога "відпрацьовує" Закарпаття під лідера регіоналів Віктора Януковича.

Про це заявив мер Ужгорода, кандидат на посаду президента Сергій Ратушняк в ефірі Шустер Live.

Відповідаючи на питання, які відносини у мера з Балогою, Ратушняк сказав: "Як у порядної людини зі злодієм. Він злодій. У нас в регіоні його називають "барига". Він має такий статус".

"Під бандою "Барва" – це Балоги – куми, брати, свати, обладміністрації, районні, суди, прокурори, СБУ, митниці, податкові, екологія, земля", - зазначив він.

"Це СДПУ(о), почали Медведчук, Суркіс, потім він їх підвів, не виконував якісь умови, вони його зняли (посади губернатора у 2001 році) з Кінахом (на той час прем’єр-міністром Анатолієм Кінахом). Зараз він уже відпрацьовує регіон під Януковича. Йому все одно, які шаровари вдягати, як будьоновку крутити, аби на всьому сидіти", - заявив Ратушняк.

"За 10 років, крім розвитку цієї фірми, складів і мільйонних коштів цієї (Балоги) сім'ї, область нічого не має. Повна деградація", - наголосив мер Ужгорода.

"Суди ручні. Засудять, любе майно заберуть. В одній родині все. У нас суддів 50 треба застрелити випадково і 50 посадити і все буде добре", - підкреслив Ратушняк.

Після цієї репліки глядачі у студії аплодували.