Тимошенко хоче до виборів заробити 6 мільйонів голосів?

Понеділок, 14 грудня 2009, 20:04

На сьогоднішній день в Україні з 6,5 млн. актів, які планувалося видати громадянам, видано близько 500 тис.

Про це прем`єр Юлія Тимошенко заявила на церемонії вручення актів на землю жителям Васильківського району Київської області, повідомляє УНІАН.

Вона підкреслила, що уряду вдалося активізувати роботу з безкоштовної видачі земельних актів, і для цього довелося провести кадрові зміни в структурах, що займаються видачею актів.

Прем`єр сподівається, що видачу державних актів на землю в повному обсязі можна буде закінчити за кілька місяців.

"Зараз пішло трішки швидше, я маю на увазі видачу актів, трохи швидше розгортається ситуація. Вчора я була у Львівській області - ми видали майже 3 тис. актів, сьогодні - в Київській. Ми запланували протягом двох-трьох місяців все до останнього акту видати. Це наш план, і я хочу довести його до логічного завершення", - сказала Тимошенко.

Свою участь у церемоніях вручення земельних актів Тимошенко пояснила тим, що хоче особисто переконатися, що кадрові зміни в системі видачі земельних актів дали очікуваний результат, і акти на сьогоднішній день видаються безкоштовно й без зволікання.

Крім того, Тимошенко особисто ознайомлюється з ситуацією на місцях, також проводить аналіз професійності роботи кадрів обласних підрозділів Державного комітету із земельних ресурсів України.