"Регіони": від Тимошенко відвернуться усі... її дні добігають кінця

Вівторок, 23 лютого 2010, 11:23

У Партії регіонів упевнені, що парламент зможе звільнити прем'єра Юлію Тимошенко з посади глави уряду.

Про це говориться в заяві партії, поширеній у вівторок.

"Верховна Рада відвернеться від Тимошенко - так само, як це зробив народ, як це зробило міжнародне співтовариство, і як це зробив Вищий адміністративний суд", - говориться в заяві.

"Коли всі від неї відвернуться, вона все одно буде продовжувати усіх обвинувачувати. Тому, що вона визнає тільки дві думки: її і неправильну.  Тимошенко вважає, що кожний, хто з нею не згодний - злочинець, що підриває незалежність України", - вважають  у Партії регіонів.
 
"Вона повинна зупинитися і подумати - і можливо після цього вона прийде до правильного висновку. Винувата вона, а не всі навколо", - сказано в документі.

"Дні її неправди і відходу від відповідальності добігають кінця. Від неї відвернулися усі, і незабаром вона займе своє законне місце в опозиції", - упевнені в Партії регіонів.

"Вона піднімає істерику і намагається відтворити неіснуючу коаліцію в Раді. Коаліція припинила існування через її провальне керівництво, катастрофічну економічну політику і неадекватну, диктаторську поведінку", - підкреслюється в документі.

Також у заяві зазначається, що "увечері (в понеділок) своєю заявою Тимошенко показала, що в неї немає ні найменшого розуміння демократії".

"Вона програла ці вибори... Її реакція на поразку - усе менш і менш адекватна", - говориться в документі.

Украинская правда