Лавринович побачив, що у Тимошенко пропало все

Четвер, 4 лютого 2010, 11:48
 

У Партії регіонів сподіваються, що президент Віктор Ющенко в четвер визначиться щодо змін до закону про президентські вибори.

Про це на прес-конференції сказав перший заступник голови Верховної Ради, представник Партії регіонів Олександр Лавринович.

"Впевнений, що сьогодні буде реакція президента", - сказав він, нагадавши, що закон вже направлений на підпис главі держави.

Водночас, Лавринович відмовився прогнозувати рішення Ющенка. "Я не можу прогнозувати його дію і поведінку", - сказав він, висловивши сподівання, що президент зацікавлений у тому, щоб "не бути учасником тих дій, які заплановані одним із кандидатів".

При цьому Лавринович висловив переконання, що ухвалення цього закону унеможливило реалізацію планів Тимошенко із фальсифікації виборів.

Коментуючи останню прес-конференцію Тимошенко, Лавринович зауважив: "Це був цікавий сеанс психогіпнозу і навіювання людини, у якої пропало все".

За його словами, плани фальсифікації виборів були Партією регіонів вчасно розшифровані й унеможливлені.

"Тому їй (Тимошенко) настільки гірко втрачати останню надію, що вона звертається до всього і в цьому світі, і в іншому світі, щоб вони допомогли їй забезпечити можливість встановлювати результати виборів, як вона бажає", - сказав він.

Також Лавринович відкинув будь-які звинувачення, що ухвалений в середу парламентом закон дає можливість "викидати людей" із виборчих комісій. За його словами, якщо вони прийдуть на роботу вчасно, то будуть працювати.

На його думку, також є неможливим сценарій, за яким комісії розділяться навпіл, і буде ухвалено два протоколи.

Лавринович підкреслив, що для цього є суди, які можуть прийняти рішення про перерахунок голосів, і цей перерахунок взагалі, на думку Лавриновича, може здійснюватись навіть у прямому ефірі.

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування