Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Екзит-пол каналу Коломойського скасували

Неділя, 7 лютого 2010, 16:58

Екзит-пол, який замовили канали "1+1" і "ТЕТ", скасований з невідомих причин.

Це опитування планував провести Український інститут соціальних досліджень ім. Олександра Яременка, повідомляє Інтерфакс.

У день другого туру президентських виборів екзит-поли проводять низка інших соціологічних служб, результати яких оприлюднять о 20:00 після офіційного завершення голосування і закриття виборчих дільниць.

Консорціум "Національний екзит-пол" запланував опитати 7 лютого близько 17 тисяч респондентів на 300 дільницях у всіх регіонах України, в тому числі і в сільській місцевості.

Фонд "Демократичні ініціативи" є координатором національного екзит-полу, який проводять Центр ім. Разумкова і Київський міжнародний інститут соціології (КМІС). Похибка вибірки не перевищить 2,5%.

Телеканал "Інтер" організовує 2 екзит-поли. Один із них проводить компанія "Соціс" (планується опитати 20 тис. осіб на 602 точках), інший спільно дві компанії - "ФОМ-Україна" та "Юкрейніан соціолоджі сервіс".

Телеканал ICTV ініціював екзит-пол, який каналу допомагає організувати міжнародна соціологічна компанія GFK NOP. Намічено опитати 20 тисяч виборців на 300 виборчих дільницях.

"Савік Шустер студія" проводить екзит-пол силами соціологічної служби продакшн, яка кожен тиждень відбирає гостей п'ятничної програми "Шустер live". Заплановано опитати до 20 тис. осіб на 350 дільницях.

Крім того, екзит-пол проводить компанія Research & Branding Group, і його результати будуть оприлюднені о 20:01 в ефірі телеканалу "Україна" в програмі "Шустер live".

Буде опитано 10 тис. респондентів на 500 дільницях. Похибка вибірки не повинна перевищувати 2%.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...