Щоб Могильов на "Кадилаку" виїхав з дачі у Криму, перекривають дорогу

П'ятниця, 6 серпня 2010, 11:32

Депутат від НУНС Геннадій Москаль заявляє, що заради міністра внутрішніх справ Анатолія Могильова відбувається перекриття руху в районі державної дачі МВС "Бекетово" у Криму.

Відповідне звернення Москаль спрямував до прем'єра Миколи Азарова разом із фотографіями, "отриманими від фотокореспондента одного із кримських видань", на яких зафіксовано перекриття руху на дорогах Криму під час відпочинку Могильова на півострові.

"Дані кадри зняті у районі державної дачі МВС "Бекетово", де наразі відпочиває міністр внутрішніх справ Анатолій Могильов", - уточнив Москаль.

За його словами, рух перекривається на 20 хвилин у районі "Бекетово" заради виїзду  Могильова з дачі.

Москаль наголошує, що "міністр-"барин" порушує встановлене інструкціями перекриття руху на автошляхах для проїзду лише президента, прем'єра та голови Верховної Ради.

 
 
Фото прес-служби Народної Самооборони

Він також обурився тим, що "відпочиваючі та мешканці півострова мають чекати на спекотному сонці, поки головний міліціонер проїде та дозволить іншим прямувати за своїми напрямками".

Депутат також додав, що, за словами очевидців перекриття руху, неодноразово було зафіксовано, як із "Бекетово" виїжджав автомобіль Cadillac із синіми номерами, "той самий, від якого відхрещується міністр МВС".

"Сподіваюсь, що барським замашкам і брехні, організованій міністром внутрішніх справ, буде дана оцінка урядом та Генпрокуратурою", - заявив Москаль.

Як відомо, 18 березня депутат від НУНС Юрій Гримчак звертався до прем'єра із проханням з'ясувати правомірність перекриття руху для проїзду Могильова на дорогах Києва.

Раніше Москаль заявив, що для Могильова купили автомобіль Cadillac ціною у більше мільйона гривень.

У МВС заявили, що цю машину було "безоплатно передано у березні цього року до підрозділів міліції Київщини для обслуговування іноземних делегацій".

Водночас Москаль стверджує, що "Cadillac" міністру подарували на день народження колеги, які скидалися на нього грошима.

Українська правда