МВС божиться, що "Кадилак" возить делегації, а не Могильова

П'ятниця, 30 липня 2010, 12:54
 

МВС заявляє, що автомобіль "Cadillac Escalade" 2010 року випуску використовується для обслуговування іноземних делегацій.

Про це в п'ятницю повідомляє департамент зі зв'язків з громадськістю МВС.

"Автомобіль був безоплатно переданий у березні цього року до підрозділів міліції Київщини для обслуговування іноземних делегацій, які прибувають в Україну з офіційними візитами, в зв'язку з тим, що у більшості випадків закордонні гості дістаються України головним аеропортом держави  - "Бориспіль"", - йдеться в повідомленні. 

"Виходячи з того, що даний  транспортний засіб  є найновішим в системі МВС, заступником міністра внутрішніх справ з тилового забезпечення 22. 06.2010 року прийнято рішення щодо передачі його до центрального апарату МВС України з метою забезпечення супроводу іноземних делегацій по всій території держави", - зазначається в документі.

Згідно із повідомленням, в даний час з 09.07.2010 року службовий автомобіль "Cadillac Escalade" відряджений до підрозділів кримського гарнізону міліції для забезпечення охорони громадського порядку та безпеки під час протокольних заходів за участю перших осіб держави та голів іноземних делегацій.

Крім того в повідомленні зазначають, що за Міністром внутрішніх справ генерал-майором міліції Могильовим закріплено службовий автомобіль "Лексус 430" 2004 року випуску, пробіг транспортного засобу - 160 000 км.

Раніше депутат від НУНС Геннадій Москаль заявив, що авто було подаровано Могильову на день народження.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування