Москаль: "Кадилак" для Могильова купили в "Крутих тачках"

Четвер, 2 вересня 2010, 10:53
Депутат від НУНС Геннадій Москаль заявив що автомобіль "Cadillac" для міністра внутрішніх справ Анатолія Могильова купили в салоні "Круті тачки".

Як зазначається у повідомленні прес-служби "Народної самооборони", Москаль "продовжує власне розслідування обставин придбання автомобіля, вартістю біля 1 мільйона гривень".

"Як з'ясувалось, цей автомобіль був куплений в салоні "Круті тачки", який розташований у Києві по вулиці Новокостянтинівська, 15", - повідомив депутат.

"В цьому автосалоні є в наявності митна декларація, яка містить дані про те, коли було ввезено в Україну цей автомобіль, а також документи про те, хто саме був покупцем цієї "іграшки" вартістю біля 1 мільйона гривень", - зазначив Москаль.

"У нас вже є копії цих документів, але ми поки що не оприлюднюємо їх, оскільки хочемо подивитись, як прореагують на цю інформацію Кабмін, ГоловКРУ та Генпрокуратура. От тоді й побачимо, чи дійсно влада бореться з корупцією, чи тільки робить вигляд", - заявив він.

Як відомо, раніше Москаль заявив, що для Могильова купили автомобіль Cadillac ціною у більше мільйона гривень.

У МВС заявили, що цю машину було "безоплатно передано у березні цього року до підрозділів міліції Київщини для обслуговування іноземних делегацій".

Водночас Москаль стверджує, що "Cadillac" міністру подарували на день народження колеги, які скидалися на нього грошима.

Українська правда