Аеропорт "Бориспіль" просить пасажирів бути пильними

Вівторок, 25 січня 2011, 10:46

Задля посилення безпеки в аеропорту Бориспіль задіяно підрозділ Беркут та додаткові підрозділи лінійного відділу внутрішніх справ.

Про це у вівторок повідомляє прес-служба аеропорту Бориспіль

Так підрозділи лінійного відділу внутрішніх справ здійснюють свою діяльність на території аеропорту, а "Беркут" забезпечує громадський порядку.

Доступ на територію терміналів та привокзальних площ обмежено.

Кінологічною службою комплексу авіаційної безпеки аеропорту здійснюється додаткове патрулювання привокзальних площ та терміналів. Посилено заходи безпеки в пунктах контролю на авіаційну безпеку.

Також служба аеропорту просить пасажирів виявляти пильність та повідомляти про небезпечні речі, особливо ті, що залишені без нагляду.

"Будьте уважні та не приймайте від сторонніх людей їхні речі на тимчасове зберігання. Із усіх питань щодо забезпечення громадського порядку просимо звертатися до співробітників аеропорту та представників правоохоронних органів, що знаходяться на його території", - зазначено в повідомленні.

Як відомо, в понеділок о 16:32 за московським часом в аеропорту Домодєдово терорист-смертник підірвав вибухівку. В результаті загинули 35 осіб. Серед них український драматург Ганна Яблонська (Машутіна).Українська правда