Підозрюваний у макіївських вибухах вже зізнався?

Вівторок, 15 лютого 2011, 13:05

Підозрюваний у причетності до організації вибухів в Макіївці зізнався.

Як повідомляє ZN.UA з посиланням на джерело в СБУ, підозрюваний був затриманий за хуліганство.

"За результатами звірення відбитків пальців підозрюваного з наявними в базі даних МВС був виявлений факт збігу відбитків затриманого з тими, що були на записці, знайденій на місці вибуху, яка містила вимогу виплати 4,2 мільйона євро", - йдеться у публікації.

Згодом, як стверджують джерела в УМВС Донецької області, підозрюваний дав свідчення, повідомивши про свою причетність до організації вибухів.

Однак, як стверджує співрозмовник з СБУ, "слідчій групі СБУ була відома ціла низка обставин, які абсолютно точно мали місце, але які не збігаються зі свідченнями, які дає підозрюваний".

Раніше повідомлялося, що міліція затримала підозрюваних в організації вибухів у Макіївці.

У той же час, правоохоронці поки офіційно не коментують інформацію про затримання підозрюваних в організації вибуху, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Як відомо, в Макіївці 20 січня рано вранці сталися два вибухи. Перший - у центрі міста в районі адмінбудинку ДП "Макіїввугілля", другий - в районі торгового центру "Голден Плаза". Жертв і постраждалих немає.

Зловмисники вимагали 4,2 мільйони євро.

Глава СБУ Валерій Хорошковський заявив, що за фактами вибухів порушено кримінальну справу за статтею "тероризм". Він також заявив, що терористам гроші не передавались.