Син чиновниці Тимошенко скаржиться на залякування та погрози

Четвер, 24 березня 2011, 15:14

Син екс-глави Держказначейства Тетяни Слюз Андрій, заявляє про погрози фізичної розправи з боку представників зовнішнього спостереження МВС.

Як повідомляє прес-служба партії "Батьківщина", заяву з викладенням цих фактів та фотодоказами 22-річний Андрій Слюз подав на ім’я керівника УМВС України у Львівській області.

"Прошу вас вжити заходів до працівників підлеглої вам служби, які представляються працівниками зовнішнього спостереження. Дані особи залякують та шантажують, погрожують фізичною розправою, переслідують мене на різних автомобілях", - зазначив він.

Він також повідомив, що міліція вдається до методів психологічного тиску, допитуючи 77-річну маму Тетяни Слюз.

"Партія "Батьківщина" вимагає від міліції і особисто міністра внутрішніх справ Анатолія Могильова негайно припинити безпідставні політичні переслідування та захистити членів родини Тетяни Слюз від погроз", - йдеться у повідомленні прес-служби.

"Методи тиску на дітей, зокрема, Юрія Луценка та Тетяни Слюз, які влада використовує проти опозиції, - є аморальними. "Батьківщина" рішуче протестує проти такого способу політичної боротьби і вважає, що це свідчить про бездоказовість висунутих представникам колишнього уряду звинувачень", - заявили у партії.

Як відомо, 24 грудня 2010 року генпрокурор Віктор Пшонка заявив, що Генпрокуратура оголосила в розшук екс-главу Держказначейства Слюз. Вона очолювала це відомство за часів урядування Юлії Тимошенко.

Українська правда