Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

В опозиції вже сподіваються, що Тимошенко виправдають

Вівторок, 5 липня 2011, 14:24

Віце-спікер Микола Томенко вважає, що звільнення Тараса Шепітька і Анатолія Макаренка є свідченням політичного характеру кримінальних справ проти уряду Тимошенко.

Про це він сказав у вівторок, коментуючи відповідне рішення суду.

"Я це рішення тлумачу як розуміння того, що всі рішення, що стосуються судових справ проти посадовців уряду Тимошенко в газовому питанні, носили, передусім, політично-неправовий характер", - зазначив віце-спікер.

"Ми неодноразово говорили, що справи проти Макаренка, Шепітька та інших посадовців, які несуть відповідальність за те, що передали з приватної в державну власність майно чи газ - це безпрецедентні випадки в історії правосуддя", - наголосив Томенко.

За його словами, "зазвичай судять, коли ви від держави щось забираєте і передаєте в приватні руки".

На переконання Томенка, звільнення Шепітька та Макаренка дає надію на визнання невинними всіх інших посадовців уряду Тимошенко на чолі з прем'єром.

"Я сподіваюся, що подальші рішення стосовно судового процесу проти Юлії Тимошенко та інших фігурантів так званої газової справи все-таки завершаться тим, що буде визнано, що вони як державні посадові особи діяли адекватно і в інтересах держави", - сказав він.

"А ті люди, які спонукали до відкриття кримінальних справ, діяли все-таки в своїх приватних комерційних інтересах і намагалися зводити рахунки з попередньою владою", - додав віце-спікер.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування