У Павленка, який отримав посаду від Януковича, немає "жодних проблем"

П'ятниця, 12 серпня 2011, 13:15

Уповноважений президента з прав дитини Юрій Павленко заявляє, що в момент свідчень в суді у справі екс-прем’єра Юлії Тимошенко не знав про своє призначення на нову посаду.

Про це він сказав на брифінгу, відповідаючи на запитання, чи знав він про своє призначення станом на 4 серпня, коли свідчив в суді у справі Тимошенко.

"У момент свідчень в суді, я не знав про призначення. Зустріч відбулась в понеділок в Криму, на якій президент запропонував створити дану інституцію, якої не існувало до цього моменту в Україні, а також створити ефективну програму захисту прав дитини", - розповів Павленко, повідомляє Уніан.

На запитання, чи не має в нього внутрішніх протиріч щодо поєднання державної посади із членством в партії "Наша Україна" він зазначив, що "у першу чергу це є професійна робота, і не має жодної політики".

"І президент під час нашої зустрічі чітко відзначив – головне професійна ефективна робота, все інше на другому-третьому і п’ятнадцятому місці", - сказав Павленко.

"У мене немає жодних протиріч, жодних проблем з тим, аби погодитись на цю посаду з тим, щоб продовжити ту політику, якою я займався на посаді міністра протягом 2005-2010 років", - наголосив Павленко.

На його думку, "це дуже добрий сигнал, коли здійснюється конституційний принцип спадковості політики, коли все краще з того, що зробив попередник, продовжується і робиться ще краще".

Павленко висловив переконання, що на нинішній посаді продовжить ту політику, яка була раніше, але і "значно її удосконалить".