Травмовану в аварії заступницю Тігіпка літаком перевезли до столиці

Понеділок, 10 жовтня 2011, 20:40

Заступницю міністра праці та соціальної політики Лідію Дроздову після двох днів лікування в реанімації Рівненської обласної клінічної лікарні літаком МНС доставили до Києва.

Про це повідомляє Gazeta.ua з посиланням на керівника прес-служби МНС України Юлію Єршову.

Як відомо, 7 жовтня її автомобіль "Мазда-6" потрапив у ДТП на автодорозі Городище-Рівне-Старокостянтинів у селі Яринівка Березнівського району на Рівненщині.

В аварії заступниця міністра травмувала хребет, грудну клітку та праве передпліччя. Водій чиновниці отримав закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку й травмував хребет.

"Дійсно сьогодні наш літак доставив з Рівненської області в столицю заступника міністра праці та соцполітики Лідію Дроздову. Медики, де вона лікувалася прийшли до висновку, що постраждалу не можна транспортувати до Києва автомобілем і звернулися до нас за допомогою", - розповіла Єршова.

"Директор департаменту управління рятувальними силами прийняв відповідне рішення. Надання допомоги не пов'язане з тим, що постраждав заступник міністра. Ми постійно проводимо таку роботу. Зокрема, кілька разів у такий спосіб транспортували дітей з Івано-Франківська. Прошу не пов'язувати це з посадами", - зазначила вона.

Політ тривав трохи більше години. В обласній клінічній лікарні Лідія Дроздова перебувала з вечора 7 жовтня.

"Постраждалі в цьому ДТП були госпіталізовані у стані середнього ступеню важкості. За ці дні було проведено низку діагностичних і лікувальних заходів. Заступницю міністра направили на лікування до столиці, а її водій залишився у нас", - зазначив завідувач реанімації обласної лікарні Анатолій Мельничук.