Прокуратура каже, що не заводила справу за обшук у афганців

Четвер, 13 жовтня 2011, 22:20

Прокуратура Києва не порушувала кримінальної справи за фактом помилкового обшуку в офісі організації воїнів-афганців "Ніхто крім нас".

Про це заявили у прес-службі столичної прокуратури, передає УНІАН.

В прокуратурі зазначили, що група народних депутатів після появи інформації про обшук в офісі організації дійсно зустрічалася із заступником прокурора Києва В’ячеславом Труновим.

Під час цієї зустрічі, як зазначили у прес-службі, заступник генпрокурора прийняв до відома інформацію депутатів і сказав, що за вказаними ними фактами буде призначено перевірку, за результатами якої прийматиметься відповідне рішення.

Як відомо, координатор громадянського руху "Спільна справа" Олександр Данилюк, який разом з народними депутатами Михайлом Волинцем та Сергієм Сасом був у прокуратурі, заявив, що Трунов поінформував про порушення кримінальної справи.

Як відомо, вранці у четвер у квартирі голови організації "Ніхто крім нас" Олександра Ковальова розпочався обшук. Пізніше стало відомо, що обшук проводиться також в офісі організації.

За даними громадського руху "Спільна справа", під час захоплення приміщення було побито працівницю офісу Юлію Літохіну.

Активісти організації воїнів-афганців "Ніхто крім нас" заблокували працівників податкової міліції, яка проводить обшук у їхньому офісі.