Путін обіцяє піти, якщо залишиться без підтримки

Четвер, 15 грудня 2011, 14:46

Прем'єр Володимир Путін заявляє, що піде зі своєї посади, як тільки його перестануть підтримувати люди.

Про це він сказав у прямому ефірі.

Він заявив, що опирається не на окремі верстви населення, а на весь народ.

"Я завжди говорив - я найманий робітник, народ мене наймає. Так що сьогодні не треба опиратися ні на преображенців, ні на семенівців. На народ треба опиратися", - сказав Путін.

"Можу сказати точно, якщо я такої підтримки не відчуватиму - а є вона чи ні, це в демократичному суспільстві визначається не на сайтах і не на площах, а тільки результатами голосування - якщо я побачу, що такої підтримки немає, я жодного дня не залишуся у своєму робочому кабінеті", - сказав заявив Путін.

Відповідаючи на запитання, чому в країні немає реальної опозиції й чому Мін'юст не дозволяє зареєструвати партію екс-прем'єру Михайлу Касьянову, він відповів:

"Судячи з того, що я бачив на екранах телевізорів, у мережі інтернет, соціальній в тому числі, журналах, де вашого покірного слугу посилають за відомою адресою, говорити, що зовсім опозиції в нас немає, не можна".

Про Касьянова він же нагадав, що той був прем'єром при ньому президенті. За його словами, від нього вимагали: "Ми із цим шахраєм працювати не будемо разом".

"Йому ще й кличку приліпили "Міша - два відсотки", - сказав він.

"Але я не бачив за цим нічого, крім особистої ворожості, доказів не було, я й дозволив йому допрацювати до кінця строку", - додав він і зазначив, що в перші два роки Касьянов працював добре, а другі "робота була нульова".

"Ну будемо реєструвати напевно", - підсумував Путін.

Він також заявив, що "вважає неможливим обмежувати інтернет". Відповідаючи на запитання, чи часто він заглядає туди, Путін відповів негативно.

"У мене часу немає цим займатися. Я й телевізор не дивлюся. Єдине, що я роблю, коли їду, дивлюся записи", - сказав він.

Українська правда