Азаров заборонить чиновникам орендувати авто

Четвер, 29 грудня 2011, 16:57

Прем'єр Микола Азаров заявляє, що чиновникам буде заборонено користуватися орендованими машинами, а також вирішено скоротити в 2 рази кількість службових авто.

Про це Азаров написав у своєму Facebook.

"Буквально день тому я підписав розпорядження уряду про скорочення в 2 рази кількості службових автомобілів. Зараз готується рішення уряду про заборону оренди автомобілів чиновниками й керівникам державних підприємств", - написав він.

"Уперше за 20 років ми прийняли розпорядження, яким жорстко скоротили видатки на утримання апарата", - похвалився Азаров.

"Звичайно, окремі чиновники намагаються їх обійти й іноді в ЗМІ з'являються про це повідомлення, але, по-перше, їм це не вдається, тому що розрахунки блокуються Казначейством, а по-друге, всі матеріали, пов'язані з порушенням урядових рішень, передаються в Прокуратуру для відповідного реагування", - також написав прем'єр.

Він також упевнений, що підсумки року позитивні.

"Зростання ВВП більше 5%, і це одні з найвищих показників у Європі. Інфляція приблизно 4,5%, курс гривні стабільний. У нас виріс внутрішній товарообіг. А це означає, що в порівнянних цінах наші люди купили більше товарів і послуг", - вважає Азаров.