Луценко: Головне тіло так зацілували, що гігієнічні рефлекси спрацьовують тільки на золотих унітазах

Четвер, 16 лютого 2012, 12:37

Екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко вважає головним завданням опозиції створення оптимістичних настроїв в суспільстві.

Про це він заявив в останньому слові під час судового процесу в четвер.

"Країна потребує ін'єкції оптимізму", - сказав він, звертаючись до опозиції.

"Не треба розказувати, що в Україні при владі мафія. Це і так всі знають. З антинародним режимом усе ясно після кричалки футбольних фанів і футболок "Просто-принту". Мій добрий друг львівський письменник Юрій Винничук у своєму тепер уже прославленому міліцією та Генпрокуратурою вірші "Убий п***са, який може стати гідним варіантом гімну Євро, усе сказав", - зазначив Луценко.

За словами екс-міністра, дворічна діяльність Януковича на цій посаді довела, що "президентом легше стати, ніж ним бути", "що має стати уроком для майбутніх кандидатів".

"Замість капітана державного корабля ми отримали самозакоханого Плюшкіна, який збирає у своєму межигірському Версалі мільярди грошей, тисячі гектарів мисливських угідь і колекцію посаджених опонентів", - сказав Луценко

"Влада Януковича вже давно не донецька, вона межигірська з усіма ознаками мафіозного сімейного клану", - додав він.

"Головне тіло так зацілували в усі місця, що гігієнічні рефлекси спрацьовують тільки на золотих унітазах", - сказав екс-міністр.

За словами Луценка, саме діяльність Януковича, а не критика опозиції призвели до того, що 88% населення не підтримують владу.

Він висловив сподівання на розростання протестних настроїв у суспільстві. "І тоді власник межигірського Версалю можливо зрозуміє, що немає таких грошей, за які можна викупити своє минуле і уникнути свого майбутнього", - зазначив він.

Українська правда