СБУ підкинула досьє "Васильківським терористам" на них самих?

Субота, 25 лютого 2012, 14:34

Служба безпеки України помилково підкинула так званим "васильківським терористам" як речовинний доказ диск із досьє й доносами на самих же обвинувачуваних.

Про це заявив один з підсудних, депутат Васильківської міськради Ігор Мосійчук, передає Ліга

"Голова Київської обласної нелегалізованої в органах держвлади радикальної структури "Патріот України" Сергій Бевз одержав вказівку центрального керівництва з міста Харкова про необхідність проведення 12 лютого цього року в Києві й райцентрах Київської області акції протесту проти урядової політики діючої влади", - цитує Мосійчук текст файлу з диска, що використовується як речдок проти "васильківських терористів". 

В "Патріоті України" відзначають, що авторами цього тексту ніяк не можуть бути підсудні. Адже вони не могли становити самі на себе доноси.

На думку націоналістів, автором цього файлу найімовірніше є оперуповноважений СБУ Дмитро Єрмакович.

"Непрофесіоналізм Єрмаковича вражає. Навіть елементарну провокацію, не засвітившись, організувати не можуть. Дані дії штатних або позаштатних співробітників СБУ свідчать про їхній повний непрофесіоналізм і те, що співробітниками СБУ здійснюється тотальний контроль за діяльністю громадських організацій в Україні", - заявляє "Патріот України".