На 5 каналі клянуться, що "новий" Порошенко цензуру вводити не буде

П'ятниця, 23 березня 2012, 14:58

Генпродюсер "5 каналу" Юрій Стець заявляє, що з переходом Петра Порошенка на роботу в уряд канал не змінить свою роботу.

"Я не можу оцінювати те, чи вдасться йому щось змінити у владі чи ні, це було б некоректно. Я знаю, що він упевнений у своїх силах. У мене немає жодних сумнівів, що йому за свою роботу соромно не буде", - сказав Стець, повідомляє ЛІГАБізнесІнформ.

На питання, чи підтримує він такий крок Порошенка, Стець зазначив:

"У мене є досвід 2006-2007 року, коли я вирішив йти в політику. Я розумів, що йому це буде некомфортно. Але він мені сказав наступне: "Так, напевно, мені це зараз не дуже зручно, але, тим не менш, я підтримую будь-яке твоє рішення". Те саме я зараз можу сказати йому. Я підтримую будь-яке його рішення, тому що він дуже близький мені. Так що я можу лише побажати йому успіху".

Але, за словами Стеця, з політичної точки зору він не може позитивно сприймати це рішення.

"Я для себе однозначно вирішив, що з цією владою я ніколи в житті співпрацювати не буду. Моя риторика щодо цієї влади не зміниться. Цього президента потрібно міняти. І чим швидше це трапиться, тим краще. Разом з усією владою", - зазначив він.

Крім того, Стець спростував висловлювання про те, що з переходом Порошенка у владу робота 5 каналу якимось чином зміниться.

"Такого не може бути. Ключа, який може повернути в будь-який бік 5 канал, не існує. Його немає ні в кого", - зазначив він.

"5 канал" - це близько 50-70 журналістів. Уявіть, що зараз їх викликають на килим і кажуть: панове, тепер ми працюємо інакше. І журналісти раптом вирішать, що їх це влаштовує. Це просто неймовірно. Такого ніколи не станеться. Порошенко цього б не хотів і ніколи про таке не попросить", - зазначив Стець.