Шуфрич у РНБО дуже полюбив лікарняні

Понеділок, 11 червня 2012, 13:17

Заступник секретаря РНБО Нестор Шуфрич 12 разів перебував на лікарняному з часу призначення в РНБО.

Про це йдеться у відповіді на запит Української правди. Водночас в апараті РНБО не повідомили, скільки днів Шуфрич не був на роботі.

"На  Ваш запит щодо надання інформації про перебування на лікарняному заступника Секретаря Ради національної безпеки і оборони України Н.І. Шуфрича з часу його призначення на посаді повідомляємо, що стаття 6 Закону України "Про доступ до публічної інформації" обмежує доступ до конфіденційної інформації", - сказано у відповіді.

У РНБО послались на статтю 11 розділу 2 Закону України "Про інформацію", згідно з якою дані про стан здоров'я фізичної особи належать до конфіденційної  інформації.

"У той же час, враховуючи особисту згоду заступника Секретаря Ради національної безпеки і оборони України Шуфрича повідомляємо, що з часу призначення на цю посаду він перебував на лікарняному шість разів у 2010 році та шість разів у 2011 році", - йдеться у відповіді.

Раніше ЗМІ повідомляли, що з часу призначення в РНБО Шуфрич не особливо цікавився роботою, перебуваючи то у відпустці, то на лікарняному.

Взимку одна з депутатів-знайомих Шуфрича, на запитання, коли вона востаннє з ним спілкувалася, відповіла,  що той подорожує.

Українська правда