Міліція подякувала шведським фанам і затримала Femen

Вівторок, 12 червня 2012, 08:12

Столична міліція вдячна шведським уболівальникам за толерантність, яку вони виявили, незважаючи на поразку в матчі збірній України.

"Міліція Києва дякує шведським уболівальникам за толерантне ставлення. Усе пройшло спокійно, без інцидентів", - розповіли у вівторок, після матчу в ГУ МВС України в Києві.

Також у понеділок перед матчем столична міліція затримала за адміністративне порушення двох учасниць руху Femen, які намагалися прорватися на НСК "Олімпійський" (Київ) для висловлення протесту проти проведення Євро-2012.

У вівторок уночі, дві дівчини з Femen, оголившись топлес, викрикували гасла, у яких висловлювали своє невдоволення від проведення чемпіонату Європи з футболу 2012 в Україні.

Активістки руху намагалися пройти на НСК "Олімпійський", однак їх затримали стюарти стадіону й представники правоохоронних органів.

Співробітники міліції доставили дівчат у районне управління для складання протоколу про адміністративне порушення.

У Головкомі повідомили, що за процедурою після складання адмінпротоколу затриманих відпускають.

Також 11 червня міліція затримала 27-річного киянина, підозрюваного в пограбуванні громадянина Ірландії в Києві.

Крім того, було затримано двох підозрюваних у пограбуванні вболівальника національної збірної Швеції під час ходу на Національний спортивний комплекс "Олімпійський" та уболівальника збірної України у фан-зоні на Хрещатику.