Шевченкові краще й він, імовірно, гратиме матч із Англією

Понеділок, 18 червня 2012, 12:28

Є ймовірність, що капітан збірної України з футболу Андрій Шевченко, попри травму коліна, зіграє у заключному матчі групового турніру проти збірної Англії.

Про це сказав лікар збірної України Леонід Миронов в ефірі "Сніданку з 1+1" у понеділок, інформує ТСН.

Він нагадав, що під час гри з Францією Андрій отримав доволі болючий удар в район колінного суглоба, але "як мужній спортсмен довів гру до кінця".

За словами лікаря, станом на недільний вечір стан Шевченка був цілком задовільний.

"Кількості рідини у колінному суглобі стало менше, але залишається набряк і обмеження у русі, особливо у згинанні", - сказав лікар.

Ввечері після гри Шевченкові постійно проводили процедуру кріотерапії з лімфодренажем, були призначені протизапалювальні препарати.

"Є деякі покращення стану Андрія. Зранку ми обстежимо колінний суглоб, зберемо консиліум з лікарів національної збірної, будуть продовжуватись лікувальні заходи", - сказав Миронов.

Шанси на вихід Шеви у вівторок на поле у грі проти Англії Миронов оцінив як 50 на 50.

"Але мені здається, що у Андрія є величезне бажання зіграти і довести всій країні і всьому світу, що він справжній професіонал", - зазначив лікар.

Він додав, що остаточне рішення про те, чи братиме участь Шевченко у вечірньому тренуванні в понеділок і у матчі в вівторок, залежатиме в першу чергу від самопочуття та бажання самого капітана збірної.